Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

14 Mart 2009 Cumartesi

Kobra İzle,Kobra Filmini İzle

kobra

Tür : Aksiyon / Macera

Yönetmen : George P. Cosmatos

Yapım : 1986, ABD

Süre : 87 dk.



Oyuncular: Sylvester Stallone (Teğ. Marion ‘Cobra’ Cobretti)

Brigitte Nielsen (Ingrid) , Reni Santoni (Çavuş Gonzales)

Andrew Robinson (Dedektif Monte) , Brian Thompson

John Herzfeld (Cho) , Lee Garlington (Nancy Stalk)

Filmin Konusu: Polis memuru teğmen Cobra (Sylvester Stallone), seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşmüştür. Teğmen Cobra araştırmaları ilerledikçe bir orduya yetecek kadar psikopat ve acımasız katillere mücadele etmek zorunda kalacaktır. Tıpkı, Rambo serisinde olduğu gibi Teğmen Cobra’da problemleri tek başına çözecektir.



BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

BÖLÜM 3
BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Devriye Filmini İzle




Yapım : 1980

Tür : Gerilim

Yönetmen : William Friedkin

Senaryo : William Friedkin

Oyuncular : Al Pacino, Paul Sorvino, Karen Allen, Don Scardino, Richard Cox, Joe Spinell

Yapımcı : Jerry Weintraub

Görüntü Yönetmeni : James Contner

Müzik : Jack Nitzsche

Süre : 1 saat, 37 dk.


BÖLÜM 1



BÖLÜM 2

İYİ SEYİRLER

Duvara Karşı Filmini İzle





İYİ SEYİRLER

Esaretin Bedeli Filmini İzle

Dünyanın Gelmiş Geçmiş En iyi Filmi

imdb puanı : 9.2/10

Yapım : 1994, ABD

Tür : Dram / Suç

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Stephen King (Kitap), Frank Darabont

Oyuncular : Tim Robbins, Clancy Brown, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Gil Bellows, Brian Delate, Mark Rolston, James Whitmore, Scott Mann,www.sinemagaleri.blogspot.com Frank Medrano, Ned Bellamy, David Proval, Jude Ciccolella, Jeffrey DeMunn, Larry Brandenburg, Neil Giuntoli, Brian Libby, Joseph Ragno, Alfonso Freeman, John E. Summers, Renee Blaine

Yapımcı : Niki Marvin

Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins

Müzik : Thomas Newman

Süre : 2 saat, 22 dk.

Gösterim Tarihi : 10 Mart 1995

Filmin Konusu:Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlıyor. Hapishanede tanıştığı Ellis Redding (Morgan Freeman) onun en yakın dostu oluyor ve kendi deneyimleriyle Dufresne’e mücadele gücü veriyor. Film, Stephen King’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı ve gösterildiği ülkelerde büyük ilgiyle karşılandı ve 7 dalda Oscar’a aday gösterildi.


BÖLÜM 1




@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


İYİ SEYİRLER

Geleceğe Dönüş 3 Filmini İzle

1955 yılında kısılıp kalan Marty'i kurtarmak için Dr. Brown zamandan seyahat eder. Ancak kendisi 1855'e gelip DeLorean bozulduğu ve o zamanın teknolojisi yetmediği için bu zaman diliminde kısılıp kalan Doktor, Marty'ye bir mektup yazarak arabayı gömdüğü yeri söyler.


Pardon Filmini İzle

Pardonnnn sinemafanclub

Filmin Öyküsü: İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) kendi basit dünyalarında yaşayan üç arkadaştır. Fakat askere çok geç giden İbrahim’in üniforma görünce korkup kaçma huyu, onların hayatını dönüşü olmayan biçimde değiştirir. İbrahim’i gözaltına alan polis, yasadışı bir örgütle ilgili ipucu ele geçirdiğini sanır. Sorgulama yı yapan komiser (Bülent Kayabaş), faili belli olmayan bazı suçları üstlenirlerse hemen çıkarılacakları mahkemede ifadeleri ni reddedere k serbest kalabilec eklerini söyleyince, İbrahim’in itirafnam e imzalamayı kabul etmesiyle felaketle r zinciri başlar.

Pardon Cd1 Online İzle

Pardon Cd2 Online İzle

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Pardon Filmini Online İzleyebilirsiniz.Pardon Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Pardon Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Hayalet Sesler 2 Filmini İzle



Hayalet Sesler 2 - White Noise 2: The Light Filminin Konusu : White Noise:The Light' 2007 yılı Amerika / Kanada ortak yapımı fantastik gerilim türü bir filmdir. Filmde karısı ve oğlu öldürüldükten sonra intihar eden ancak ölmek üzere iken yeniden hayata döndürülen bir adamın yaşadıkları fantastik-gerilim tarzında anlatılıyor. Ölmesi yakın olan kişilerin etrafında gördüğü ışık onun gerilim dolu olayların içine girmesini sağlıyor.Yönetmen : Patrick Lussier Senaryo : Matt Venne Oyuncular : Nathan Fillion, Katee Sackhoff Yapımcı : Shawn Williamson Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson Müzik : Normand Corbeil Süre : 1 saat, 39 dk. Gösterim Tarihi : 5 Ocak 2007


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

Hemşo Filmini İzle



Film Hakkında:20 yıl önce babası kan davalılarının oğlu Yaşar tarafından öldürülen Cebrail ve dedesi köylerinin ilerisindeki ovada atış talimi yapmaktadır. Bu sırada dede, Cebrail'e öğütler vermekte, kanlısını öldürecek kişide olması gereken vasıfları anlatmaktadır.Bir yandan da torununu atıcılık konusunda yetiştirmektedir. Akşam eve gittiğinde yeğeni Tolga, onu kanlısının yerinin bulunduğu haberiyle karşılar. Ancak evde Cebrail dışında kimse bununla ilgilenmemektedir. Annesi babasının kanlı gömleğini Tolga'ya top mintanı yapmış; ağabeyi de babasının silahını cep telefonu almak için satmıştır. İkisi de bu devirde kan davası kalmadığını düşünmektedir.



1.Bölüm İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2.Bölüm İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hostel 2 Filmini İzle

[ad.jpg]

Filmin Konusu

Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder.

Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?


FULL


İzlemek İçin Tıkla

İYİ SEYİRLER

Hicran Sokağı Filmini İzle




Yönetmen : Safa Önal

Senaryo : Safa Önal

Görüntü Yönetmeni : Çetin Tunca, Mahmut

Oyuncular : Türkan Şoray, Yüksel Aksu, Bülent Kayabaş, Cüneyt Arkın, Müjdat Gezen, Pelin Batu, Ahu Türkpençe, Hülya Koçyiğit, Ezel Akay, Selda Alkor, Rutkay Aziz, Ayla Algan, Süleyman Turan, Tanju Gürsu, Haldun Dormen, Yusuf Sezgin, Engin Çağlar, Arda Esen, Umut Sezgin

Müzik :Gökhan Kırdar

Süre :130 Dk.

Gösterim Tarihi :14 Aralık 2007

Özet : İsmini dahi duymadığımız bir türk filmi daha önceki yapımlar gibi reklamı yapılmayan bir film. Türk filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.Bu bir Boğaziçi semtinde yaşayan, orta kazançlı ya da yoksu, ama hep ümitli, birbirini seven, öfkelerde ve kavgalarda bile ölçülü insanların hikâyesidir.Ufacıkken, annesiyle babasının ayrılarak terkettikleri, yetimhanede büyümüş, namuslu, altın kalpli, yakışıklı. Şofben, musluk, ısıtıcı, bisiklet tamircisi Arif ile Ölesiye sevdiği üniversiteli ve varlıklı bir ailenin kızı Leyla’nın hikâyesidir. Ailesi Leyla’yı vermeyecek. Leyla da evini ve semtini terkederek, kayıplara karışacaktır. Sonrasını filmde seyredeceğiz.


BÖLÜM 1



@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2



@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3



@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

İskariot Filmini İzle

http://www.dc-medias.com/posters/iscariot.jpg



BÖLÜM 1



BÖLÜM 2
İYİ SEYİRLER

Onunla Başbaşa Filmini İzle

Onunla Başbaşa Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...


Konusu:Doug psikolojik sorunları olan bir adamdır. Amy adlı güzel bir kızı içten içe saplantı haline getirir. Doug, kadınla normal yollardan ilişki kuramayacağını anlayınca evine gizli kamera ve ses sistemi yerleştirerek onun en gizli sırlarını öğrenir. Neredeyse tamamı gizli kameralarla çekilen filmde ayrıca Colin Hanks’ın üzerinde taşıdığı bir kameradan da faydalanıldı. Film açıklanamaz dürtülerimizi ve gözetlenecek olmanın verdiği korkuyu kullanarak izleyiciyi röntgenciliğin ileri seviyesine taşıyor.

UNUTMAYIN: Yazacağınız yorumlar ve tşk. size film olarak geri dönüyor.. LÜTFEN!


BÖLÜM 1

BÖLÜM 2


BÖLÜM 3



İYİ SEYİRLER



Onunla Başbaşa Filmini Online İzleyebilirsiniz.Onunla Başbaşa Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Onunla Başbaşa Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Koku Filmini İzle

Koku Filmi www.supersinema.blogspot.com SUNAR...



Tür : Gerilim / Dram

Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2007

Yönetmen : Tom Tykwer

Senaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe

Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil

Yapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.

Oyuncular:Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)

Grenouille, kokulara karşı inanılmaz bir duyarlılığı olan ama bunun haricinde hiçbir duyusunun gelişmemiş olduğu çok ilginç bir adamdır. İstediği kokuları elde edebilmek için her türlü çılgınlığı yapmaya hazırdır; cinayet işlemek de dahil...

Az da olsa koku salan herşeyin ve herkesin kokusunu alabilen bu sıradışı ve dahi karakter, bir gün kendi kokusunun olmadığını anladığında hayatının tüm anlamını yitirir. Bu ‘hayati’ önemdeki eksikliğini giderebilmenin tek yolunun, kendisine insanmış izlenimi verebilecek kokular üretip sürmesi olduğunu düşünür. İnsan kokuları yaratabilmek için de insanlara ihtiyacı vardır.

Toplum içinde varolabilmenin tek yolunu bu şekilde tanımlayabilen bir adamın, sonu inanılmaz bir trajediye giden öyküsü, Patrick Süskind’in yayınlandığında çok uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabından beyazperdeye aktarıldı. Yönetmense Koş Lola Koş ve Cennet filmlerinin de yönetmeni olan Tom Tykwer. Filmin, Avrupa Sinama standartları düşünüldüğünde oldukça yüksek bir bütçeyle çekildiğini de belirtelim.


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Koku Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli

Paranoid Park Filmini İzle

aranoıd park

Yapım : 2007, Fransa / ABD

Tür : Dram

Yönetmen : Gus Van Sant

Senaryo : Gus Van Sant, Blake Nelson (Kitap)

Oyuncular : Taylor Momsen, Scott Patrick Green, Gabe Nevins, Daniel Liu, Jake Miller, Lauren Mckinney, Winfield Jackson, Joe Schweitzer, Grace Carter, John Michael Burrowes, Dillon Hines, Jay ’smay’ Williamson

Yapımcı : David Allen Cress, Neil Kopp, Nathanaël Karmitz, Charles Gilibert

Görüntü Yönetmeni : Christopher Doyle, Kathy Li

Süre : 1 saat, 25 dk.

Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008

Adsl Kotanızdan Gidecek Boyut : 87,4 mb

Filmin Konusu

Portland’daki kaykaycıların uğrak yeri Paranoid Park’tan (nam-ı diğer Punk Park) adını alan filmde usta yönetmen Gus Van Sant, bir kez daha gençlerin dünyasına bakıyor. Blake Nelson’un romanından uyarlanan film, ergenlik çağındaki kaykaycı Alex’in bir gece kaza sonucu bir güvenlik görevlisini öldürmesi ve bu konuda ağzını açmamaya karar vermesi üzerine gelişen olayları konu ediniyor.

FULL



@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Kutsal Damacana Filmini İzle

[poster.jpg]

Oyuncular:Şafak Sezer (Fikret) , Ersin Korkut (Asım) , Büşra Pekin (Ceren) , Eyşan Özhim (Deniz) , Berivan Karaman (Aydagül) , Settar Tanrıöven (Üfürükçü Hoca) , Erdal Tosun (Ganyan Sahibi) , Yıldırım Memişoğlu (Peder Artin)

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2



BÖLÜM 3

Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız!

İyi Seyirler

Kayıp Krallığın Sırrı Filmini İzle



Konusu

On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür.

Karamel Filmini İzle



Süre:1 Saat 40 Dakika

Tür : Komedi / Romantik

Yapım : 2007, Fransa / Lübnan

Konusu:Beyrut’ta bir güzellik salonunda birbirinden farklı beş kadın... Layale, Rabih i sevmektedir ancak Rabih evlidir. Nisrine, Müslüman’dır ve yaklaşan nikah günü onu ölesiye korkutmaktadır.

Çünkü bakire değildir. Rima, erkeksi tavırları ile diğerlerinden farklı. Kadınlara farklı açıdan yaklaşıyor. Özellikle de uzun saçlı güzel olanına. Jamale, yaşlandığını reddetmektedir. Rose, hasta ablasına bakarken hayatını harcamış bir kız kurusudur.



KISIM 1




KISIM 2




KISIM 3





İYİ SEYİRLER

The curious Case Of Benjamin Button Filmini İzle


Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem

Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009

Yönetmen : David Fincher

Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda

Müzik : Alexandre Desplat

Yapım : 2008, ABD


Oyuncular


Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.


Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.


The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var.



BÖLÜM 1



Bölüm 1 izlemek için tıklayın



BÖLÜM 2



Bölüm 2 izlemek için tıklayın



BÖLÜM 3



Bölüm 3 izlemek için tıklayın



BÖLÜM 4



Bölüm 4 izlemek için tıklayın





Bölüm 5 izlemek için tıklayın


İYİ SEYİRLER

Yargısız İnfaz Filmini İzle




Yargısız İnfaz - Rendition

Tür : Gerilim / Dram

Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008

Yönetmen : Gavin Hood

Senaryo : Kelley Sane

Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe

Müzik : Paul Hepker

Yapım : 2007, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi) , Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi) , Aramis Knight (Jeremy El-Ibrahimi) , Rosie Malek-Yonan (Nuru El-Ibrahimi) , Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman) , Moa Khouas (Khalid El-Emin) , Alan Arkin (Senatör Hawkins) , Peter Sarsgaard (Alan Smith)

Konusu

Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı Anwar El- Ibrahim, yasadışı olarak bir mahzende saklı tutulur. Kimya mühendisi olan El- İbrahim’e burada türlü işkenceler yapılır. Karısı Isabelle El Ibrahim ise bu belirsiz bekleyişe dayanamaz ve kocasının izini sürmeye başlar.

CIA’e analist olarak giren Douglas’ın ise, gireceği ilk soruşturma bu olmuştur. El- Ibrahim’e uygulanan şiddet arttıkça, Douglas vicdanının sesinden rahatsız olacak ve yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

Toronto Film Festivali’nde gösterilmiş olan ve Amerika’nın gün geçtikçe daha da sertleşen politikalarını eleştirmeyi kendine hedef edinmiş olan bu filmin, böyle bir hedef için özellikle senaryo açısından zayıf kaldığı söyleniyor.



PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE


Mumya 3 Filmini İzle

mummy

Orjinal dilinde - ingilizca

Yapım : 2008, ABD / Almanya / Kanada / Çin

Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku / Macera

Yönetmen : Rob Cohen

Senaryo : Alfred Gough, Miles Millar

Oyuncular : Maria Bello, Jet Li, Michelle Yeoh, Brendan Fraser, John Hannah, Russell Wong, Isabella Leong, Luke Ford, Anthony Wong Chau-sang

Yapımcı : Stephen Sommers, Bob Ducsay, Sean Daniel, Chris Brigham

Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan

Müzik : Randy Edelman

Dağıtım : UIP Filmcilik

Süre : 2 saat, 39 dk.

Gösterim Tarihi : 1 Ağustos 2008

Filmin Konusu : Yeni filmin öyküsü Brendan Fraser ve Maria Bello’nun oynadığı iki temel karakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişiyor. Yeni filmde 10 yıl sonrası konu edildiği için, Fraser ve Bello’nun karakterlerinin oğulları 20 yaş civarında yetişkin bir delikanlı.

İYİ SEYİRLER

Seven Pounds Filmini İzle



Seven Pounds 2008 Vizyon Filmi

Tür : Dram

Yönetmen : Gabriele Muccino

Senaryo : Grant Nieporte

Yapım : 2008, ABD , 118 dk.

Oyuncular :Will Smith (Ben Thomas) , Rosario Dawson ( Emily Posa) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)

Konusu:Dahili Hasılat Servisi ajanı Ben Thomas, işi çıktığı sıradışı yolculukta kaçınılmaz bir sırrı da beraberinde taşıyordur. Bu sır bağlantı kurduğu 7 yabancının hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Umudunu Kaybetme 'nin başrol oyuncusu Will Smith, filmin yönetmen ve yapımcılarıyla Seven Pounds filminde tekrar bir arada.

Yorumlar:Will Smith oynadığı her filmi izlettirmeyi başarıyor bu filmde Tom Cruıse evlatlık edindiği oğluda oynacak denildi umarım başarılı bir film olur..

Kendinizi surprizlerle dolu, gercekten guzel bir filme hazirlayin. Son zamanlarda yapilan en guzel filmlerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim..

BÖLÜM 1

seven1 ..::azbak.com::.. @ Yahoo! Video
BÖLÜM 2

seven2 ..::azbak.com::.. @ Yahoo! Video
BÖLÜM 3

@ Yahoo! Video
BÖLÜM 4

@ Yahoo! Video



İYİ SEYİRLER

Hadise Düm Tek Tek Klibini İzle



Hadise - Düm Tek Tek - 2009 Eurovision

Türkiye'nin Eurovision şarkısı ilk kez dün gece ekranlara geldi. Yarışmada türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin şarkısı 2009'un ilk dakikalarında TRT'de gösterildi. Şarkının ismi "Crazy about you..."

Türkiye, yeni yıla Hadise ile "merhaba" dedi. Hadise, 2009 Eurovision şarkısını ilk kez yılbaşında seslendirdi.

Yılbaşı gecesi için yine iddialı bir program hazırlayan TRT, yeni yıl coşkusunu, 2009Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise ile yaşattı.

Özel gecede Hadise'nin coşkusuna, özel dans ekibi de renk kattı.





İYİ SEYİRLER

Aşk Tutulması Filmini İzle,Aşk Tutulması İzle


Yapım :2008, Türkiye

Tür :Komedi / Romantik

Yönetmen :Murat Şeker

Senaryo :Murat Şeker, Selami Genli

Oyuncular :Murat kkoyunlu, Erhan Emre, Ayten Uncuoğlu, Fahriye Evcen, Ali Erkazan, Sarp Apak, Suzan Aksoy, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk, Tim Seyfi, Rahşan Gülşen

Yapımcı :Murat Şeker

Müzik :Serhat Ersöz

Süre :1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi :24 Ekim 2008

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.


FULL

Watchmen Filmini İzle,Watchmen TS (2009) Alt


Watchmen - TS (2009) Alt

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman

Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009

Yönetmen : Zack Snyder

Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Larry Fong

Müzik : Tyler Bates

Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular:Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

Konusu

86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

BÖLÜM 1

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 5


İYİ SEYİRCİLER

P2 Filmini İzle,P2 İzle


P2 (2007)


Yönetmen Franck Khalfoun

Oyuncular Wes Bentley,Rachel Nichols,Simon Reynolds

Tür Korku / Gerilim

Yapım 2007 / ABD

Senaryo Alexandre Aja,Grégory Levasseur

Müzik tomandandy

Konusu

Gençve güzel iş kadını Angela Bridges, Noel gecesi de geçsaatlere kadar ofiste çalışmak zorunda kalmıştır. İşinitamamlayıp, garajın P2 katına indiğinde arabasınıçalıştıramamıştır, üstelik garajda olduğu için ceptelefonu da çalışmamaktadır. Bu sırada iş arkadaşıThomas’ı görüp sevinir, Thomas kendisine yardım etmeyiteklif etmiştir. Ancak Thomas tehlikeli biridir ve Angela hayattakalmak için garajdan kurtulmalıdır.



BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3

İYİ SEYİRLER

Kutsal Savaşçı Filmini İzle


Kutsal Savaşçı - Arn The Kingdom at Road’s End (2008)

Arn ve Cecilia’nın İsveç’ten Ortadoğu’ya uzanan hikayesi, cesur şövalyeler, güçlü kraliçeler ve hain krallarla dolu bir geçit gibi…

Bu bir entrika, dostluk ve ihanet masalı, bu aynı zamanda asla unutulmayacak bir aşk hikayesi…

Arn Magnusson 1150 yılında, İsveç’in Batı yakasındaki Batı Gothia’da, Arnas ciftliğinde dünyaya gelir.

Büyüdükçe eğitimli bir genç adama ve yetenekli bir kılıç ustasına dönüşür. Hayatının aşkı Cecilia ile tanıştığında, zalim dünya onları zorla ayırır.

Cecilia bir rahibe manastırında hapistir ve Arn, Filistin’e, Müslümanlar ile Hristiyanlar arasındaki korkunç savaşa şövalye olarak gönderilmiştir.

Her ikisi de hayatta kalmak için savaşmak, kötülükle baş etmeyi ve çektikleri fiziksel zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenmek zorundadır.

Tanrı’ya ve Onun iyiliğine olan inançlarını sarsan bu

acı dolu ayrılık; birbirlerine ve kavuşacakları güne olan inançlarını asla etkilemeyecektir. Arn sonunda evine döndüğünde, aşkı ve hayatının en büyük vazifesi için savaşmak zorundadır: İsveç’i tek bir krallık altında birleştirmek…



BÖLÜM 1


İYİ SEYİRLER

Sahne Ateşi 2 Filmini İzle

Sahne Ateşi 2 - Center Stage: Turn It Up (2008)

Yapım : 2008, ABD / Kanada

Tür : Dram

Yönetmen : Steven Jacobson

Senaryo : Carol Heikkinen, Karen Bloch

Oyuncular : Peter Gallagher, Sarah Jayne Jensen, Rachele Brooke Smith, Kenny Wormald, Ethan Stiefel, Lucia Walters, Nicole Muñoz, Daniela Dib

Yapımcı : Thomas Newman, Laurence Mark

Görüntü Yönetmeni : Dino Parks

Müzik : Laura Karpman

Süre : 1 saat, 35 dk


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3

İYİ SEYİRLER

Kamçı Filmini İzle

Kamçı - Scourge (2008)

Yapım :2008, ABD / Kanada

Tür :Bilim Kurgu / Gerilim / Korku

Yönetmen :Jonas Quastel

Senaryo :Jonas Quastel

Oyuncular :Marina Pasqua, Alan Legros, Jason Harder, Nic Rhind, RobynLedoux, Russell Ferrier, Sharron Bertchilde, Paul Vigano, Russ Ball,Erin Borgfjord, Henry Bartak, Whitney Benson, Michael Coen Chase,Frankie Nash, Mike Sudar

Yapımcı :Jonas Quastel, Andrew Bronstein

Müzik :Peter Allen

Süre :1 saat, 32 dk.

Gösterim Tarihi :31 Ocak 2008

KONUSU

Scott adında bir üniversiteli genç uzunca bir süreayrı kaldığı kasabaya geri döndüğünde esrarengizölümler meydana gelmeye başlar. Kasaba şerifiölümlerden Scott’ı sorumlu tutar, fakat ölümlerinKamçı denilen eski dünyaya ait bir yaratık tarafındanyapıldığı ve bu yaratığın insanların göbek deliğinden girerekonları kontrol altına alıp korkunç bir şekilde ölmelerineneden olduğunu çok geçmeden anlaşılır.

BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3


scourge3 www.filmlik.com @ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Alpacino Serpico Filmini İzle




Yönetmen: Sidney Lumet
Senaryo : Peter Maas(Kitap), Waldo Salt(Kitap), Norman Wexler(Kitap)
Müzik: Mikis Theodorakis(Kitap)
görüntü yönetmeni: Arthur J. Ornitz(Kitap)
Tür: Suç, Dram, Aksiyon
Yapim: Italya, ABD 1973 129 dakika (Renkli)
Dil:Ingilizce, Italyanca, Ispanyolca

Frank Serpico'nun gerçek hayat hikâyesini anlatan ve basrolünü de ünlü oyuncu Al Pacino'nun üstlendigi Serpico adli film, günümüzde polisiye sinemanin basyapitlari arasinda kabul ediliyor.

1970'lerde New York Emniyet Müdürlügü'nde hayati pahasina verdigi dürüstlük mücadelesiyle çagdas Amerikan toplumunun en saygin kisiliklerinden birine dönüsen ve ibretlerle dolu hayat hikâyesi Al Pacino'nun basrolünü oynadigi “Serpico” adli filme konu olan “Paco” lâkapli ünlü dedektif Frank Serpico yillarca narkotik bir operasyonda yüzünden aldigi bir kursunla yasamini sürdürdü.

BÖLÜM 1




BÖLÜM 2



BÖLÜM 3



BÖLÜM 4



BÖLÜM 5



BÖLÜM 6


İYİ SEYİRLER

Banka İşi Filmini İzle



Filmin Konusu:Filmde, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Yönetmenliğini Roger Donaldson’ın yaptığı, başrollerde Jason Statham ve Saffron Burrows’un yer aldığı bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.



BÖLÜM 1



BÖLÜM 2


bank2 @ Yahoo! Video



İYİ SEYİRLER

Ateşli Gençler Filmini İzle




Filmin Konusu:Seb, Frank ve Manu üniversitede okuyan çok yakın üç arkadaştır. Seb, ailesinin yanında yaşayan yakışıklı, romantik bir gençtir Frank zeki bir bilgisayar teknisyenidir ancak alımlı bir hemşire tarafından kalbi kırıldığından beri çok fazla içmektedir. Manu ise dünya umurunda olmayan kaygısız bir adamdır. Paris'te bir butikte çalışan kız arkadaşı Cecile ile beraber beş yıldır beraber yaşamaktadır.

Seb, "Gençlik ve Seks" adında bir video ödevi hazırlamak zorundadır. Bu projede ortağı asabi ve yalnız bir anne olan Lucie'dir. Proje için verilen çılgın partide Manu'nun görevi, partiye katılanların seks isteklerini arttırmaktır.

Başroller: Julien Baumgartner, Matthias Van Khache

Yönetmen: Stephane Kazandjian

Kategori: Komedi

15 Yaşından Küçükler İçin Zararlı





Ayıp Yatakta Olur Filmini İzle




TÜR : Komedi


YONETMEN : Catherine Breillat


SENARYO : Catherine Breillat

GOSTERİM TARİHİ: 5 Haziran 2002

YAPIM: 2002, Fransa / Portekiz



BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

Çılgınlar Gemisi Filmini İzle



Yönetmen : Mort Nathan
Senaryo : Mort Nathan
Yapım : 2003, ABD-Almanya
Tür : Komedi
Süre : 93 dk
Oyuncular : Cuba Gooding Jr, Horatio Sanz, Roselyn Sanchez

Konusu

Eski kız arkadaşını aklından atabilmek için, en iyi dostu Nick’le bir haftalık, tropikal bir tatile çıkmaya karar veren Jerry, hem dinlenmeyi, hem de kendisine kız arkadaşını unutturacak kadınlarla tanışmayı amaçlamaktadır. Ancak iki kafadar, yanlışlıkla, bir gay turuna katıldıklarını anladıklarında, ilk olarak gemiden ayrılmayı düşünürler. Ancak Jerry, dasn hocası Gabriella’yla tanışıp ona aşık olunca, gemide kalmaya karar verirler. Üstelik Jerry, kötü ilişkiler yaşadığı için erkeklerden uzak duran Gabriella’ya yaklaşmak için ‘gay’ taklidi yapınca, işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.


sohbet