Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

5 Mart 2009 Perşembe

Ölüm Yarışı Filmini İzle,Ölüm Yarışı İzle



Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Gerilim

Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008

Yönetmen : Paul W.S. Anderson

Senaryo : Paul W.S. Anderson

Yapım : 2008, ABD

Oyuncular



Jason Statham (Jensen Ames) , Joan Allen (Hennessey) , Ian McShane (Coach) , Tyrese Gibson (Machine Gun Joe) , Natalie Martinez (Case) , Max Ryan (Pachenko)

Yakın zamanda, aşırı sanayileşme, yüksek nüfus artışı ve çılgın tüketim alışkanlıkları yüzünden dünyamız bir çöplük haline gelir ve tabi üzerinde zıvanadan çıkmış insan ırkı vardır.

Azılı suçlularla dolu bir hapishanenin yöneticileri para kazanmak için bir yol bulmuşlardır; bir çeşit gladyatör oyunu gibi, suçluları ölümüne yarıştırmak ve üzerlerinden para kazanmak.

Şiddet arzusu taşıyan ve ölümüne dövüş için yarışan bu mahkumların arasında üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames, öldürülemez ünvanıyla yöneticilerin hedefi olmuştur. İki seçeneği vardır: ya işlemediği bir cinayet yüzünden hapse atıldığı bu yerde kalacak ya da önüne çıkan her mahkumu öldürerek hayatta kalacaktır.

Ames’in yarışırken zorunlu olarak kullanması gereken demirden Frankenstein maskesi hazırlanmıştır…


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3


BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

sohbet