Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

25 Mart 2009 Çarşamba

Boş Oda Filmini izle,Boş Oda izle



Boş Oda - Vacancy

Yapım:2007 ~ ABD

Tür:Gerilim, Korku, Psikolojik

Yönetmen:Nimród Antal

Senaryo:Mark L. Smith

Yapımcı:Stacy Cramer, Brian Paschal, Glenn S. Gainor, Hal Lieberman

Görüntü Yönetmeni:Riggs Murdock, Andrzej Sekula

Müzik:Paul Haslinger



















24 Mart 2009 Salı

Hoşçakal Güzin Filmini izle,Hoşçakal Güzin izle


Yapım :2008, Türkiye

Tür :Dram

Yönetmen :Cem Görgeç

Senaryo :Cem Görgeç

Oyuncular :Belit Özükan, Ali Sürmeli, Oktay Kaynarca, İsmail Hacıoğlu, Ayten Gökçer,
Merve Boluğur

Müzik :Toygar Işıklı

Süre :1 saat, 30 dk.

Tüm vaktini eski Türk filmlerini seyretmekle geçiren Serkan,set işçisi abisinin zoruyla bir huzurevinde çalışmaya başlar.Orda bir zamanların unutulmaz oyuncusu Güzin İpekle karşılaşır. Aralarında sıcak bir dostluk başlar.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

Osmanlı Cumhuriyeti Filmini izle,Osmanlı Cumhuriyeti izle



Tür : Komedi / Tarihi
Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008
Yönetmen : Gani Müjde
Senaryo : Gani Müjde
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Ata Demirer , Sezen Aksu , Sümer Tilmaç , Ali Düşenkalkar , Kerem Kupacı , Belma Canciğer Müjde , Ceren Soylu , Ruhsar Öcal , Özden Özgürdal , Caner Uncuoğlu , Vildan Atasever
Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, Ankara’nın başkent olmaması, tabelaların, plâkaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik durumlar filmin hikayesini oluşturuyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

23 Mart 2009 Pazartesi

Son Cellat Filmini izle,Son Cellat izle

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008

Yönetmen : Şahin Gök

Senaryo : Macit Koper , Hülya İniş

Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Atilla Saral (Yusuf) , Jülide Kural (Savcının Karısı) , Erol Demiröz (Cellat Emeklisi) , Kadir İnanır (Bayram)

Yusuf’un ve Bayram’ın yolları bir hapishanede kesişir. Yusuf ülke yönetiminin askeri cunta ile yapıldığı bir dönemde savcıyken hapishaneye girer. Arabacılık yapan Bayram ise cinayetten yargılanıyordur. Bu savcı ve cahil köylü, dört duvar arasında birbirlerine yoldaş olur.

Filmde Yusuf ve Bayram’ın dostlukları üzerinden, o dönemin insanlık acıları anlatılırken aynı zamanda idamın, idam eden ve idam edilen olarak iki taraflı bakış açısı da yansıtılmıştır.

Kambur bir arabacıyı büyük bir başarıyla canlandıran Kadir İnanır’ın yanısıra, ülkemizin önemli tiyatrocularından; savcının eşi rolüyle Jülide Kural ve cellat emeklisi rolüyle Erol Demiröz de filmin dramatik anlatımını güçlendiriyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Gün Dönümü Filmini İzle






Tür : Dram / Gerilim / Korku

Yönetmen : Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov

Senaryo : Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov

Oyuncular : R. Lee Ermey, Shawn Ashmore, Tyler Hoechlin, Amanda Seyfried, Hilarie Burton, Elisabeth Harnois, Jenna Hildebrand, Lisa Arnold, Lyle Brocato, Gary Michael Smith, Cliff Johnson

Yapımcı : James D. Stern, Adam Del Deo, Mikkel Bondesen

Görüntü Yönetmeni : M. David Mullen

Müzik : Jane Antonia Cornish

Süre : 1 saat, 27 dk.

Özet

İkiz kız kardeşinin intiharının ardından bunalım yaşayan genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor.


PART1 İZLE


PART2 İZLE


PART3 İZLE


İyi Seyirler

Kadınlar Filmini İzle




Kadınlar - The Women 2008


Tür : Dram / Komedi

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Diane English

Senaryo : Diane English , Clare Boothe Luce

Yapım : 2008, ABD


Oyuncular


Meg Ryan (Mary Haines) , Annette Bening ( Sylvia Fowler) , Eva Mendes ( Crystal Allen) , Debra Messing ( Edith Potter) , Jada Pinkett Smith ( Miriam Aarons) , Bette Midler (Flora DeLave) , Candice Bergen (Catherine Frazier)

Mary, babasıyla birlikte çalıştığı işinden kovulmuştur. Bir de üstüne gittiği güzellik salonunda, manikürcü kız Tanya’dan kocasının zengin avcısı, tezgahtar ‘’fıs fıs kız’’ Crystall Allen’la aldattığını öğrenince, annesi ve kızıyla bir tatile çıkar.


Mary’nin en yakın arkadaşı Sylvie Fowler, bir kadın magazin dergisinin baş editörüdür. Fakat mutlu, başarılı bir hayat süren Sylvie’nin işi tehlikededir. Önceleri Tanya’dan Mary’nin aldatıldığını ilk öğrenen olarak Mary’e söyleyip söylememe ikilemini yaşarken, kariyerinin kurtarmak adına dedikodu yazarı Bailey Smith’e Mary’le ilgili malzeme verir. Bunları öğrenen Mary kendini dinlemek için bir kadın kampına gider ve burada Kontes Miller ile tanışır. Buradaki deneyimlerinden sonra Mary artık hayattan ne istediğini bilen birine dönüşür.


1930’lu yılların sonunda piyes ve film olarak yapılmış Kadınlar, Clare Boothe Luce’nin piyesinde onun nefret ettiği kadınlara karşı bir eleştiri olurken, 2000li yılları uyarlamasında güçlü ve modern kadınların dünyasının şık bir komedisi haline gelmiştir.


PART1 İZLE


PART2 İZLE


PART3 İZLE


PART4 İZLE

İyi seyirler

Mustafa Filmini İzle




Mustafa 2008


Tür : Belgesel / Tarihi / Biyografi

Gösterim Tarihi : 29 Ekim 2008

Yönetmen : Can Dündar

Senaryo : Can Dündar

Müzik : Goran Bregovic

Yapım : 2008, Türkiye , 130 dk.


Oyuncular


Gökhan Akyüz (Mustafa Kemal- Cumhuriyet Dönemi) , Bahadır Yazıcı (Mustafa Kemal-Kurtuluş Savaşı dönemi) , Burak Onaran (Mustafa Kemal- Harbiye dönemi) , Ediz Mehmedali (Mustafa Kemal-Manastır dönemi) , Georgios Chondrogiannis (Mustafa Kemal-Langaza dönemi)) , Onur Aymerger (Mustafa Kemal-Çocukluk dönemi) , Aleksander Korlevski (Mustafa Kemal-Langaza dönemi)

10 Kasım 2008, Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümü. Türkiye 70 yılda Ata’sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Yapılan belgeseller, Türkiye ölçeğiyle sınırlı, belli bir dönemle kısıtlı ve resmi bir dilde tutsak kaldı.

PART1 İZLE


PART2 İZLE


PART3 İZLE


PART4 İZLE

iyi seyirler

Issız Adam Filmini İzle



Issız Adam 2008 Nette İlk !!!


Tür : Romantik

Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008

Yönetmen : Çağan Irmak

Senaryo : Çağan Irmak

Yapım : 2008, Türkiye


Oyuncular


Cemal Hünal , Melis Birkan , Yıldız Kültür , Şerif Bozkurt , Gözde Kansu , Aslı Aybars , Goncagül Sunar


KISIM 1 İZLE


KISIM 2 İZLE


KISIM 3 İZLE


KISIM 4 İZLE


KISIM 5 İZLE

İYİ SEYİRLER

Buz Devri 2 Filmini İzle

http://img222.imageshack.us/img222/1180/iceagetwothemeltdownver8qh.jpg


Tür : Komedi / Animasyon / 3D

Gösterim Tarihi : 14 Nisan 2006

Yönetmen : Carlos Saldanha

Senaryo : Jim Hecht , Gerry Swallow , Peter Gaulke

Müzik : John Powell

Yapım : 2006, ABD , 91 dk.


Seslendirenler : Ray Romano (Manfred) , John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Seann William Scott (Crash) , Josh Peck (Eddie) , Queen Latifah (Ellie) , Will Arnett (Lone Gunslinger Vulture) , Jay Leno (Fast Tony) , Chris Wedge (Scrat)

Buz Devri’nin üç kahramanı Manny, Sid ve Diego erimeye başlayan buzların arasından çıkıyorlar ve ısınan dünyalarının keyfini sürüyorlar. Üstelik bu kez aralarına yeni isimler de katıldı onlar kadar sevimli olan…

Bir ailesi olsun isteyen mamut Manny dünyada kalan tek dişi mamut olan Ellie ile tanışır ama pek de iyi anlaşamazlar. Çünkü Ellie nedense kendisini bir mamut değil de opossum sanmaktadır. Üstelik opossum olan iki çılgın kardeşi de vardır: Crash ve Eddie… Hep birlikte vadinin diğer tarafına geçmeye çalışacaklardır. Çünkü eriyen buzlar bir felakete dönüşmek üzeredir. Bütün bunlar olurken Scrat da yine kucağında çok sevdiği meşe palamudu ile beraber onların arasındadır.


Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

İYİ SEYİRLER

Sevgi Fırtınası Filmini İzle


Tür : Dram / Romantik

Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008

Yönetmen : George C. Wolfe

Senaryo : Ann Peacock , John Romano

Yapım : 2008, ABD / Avustralya


Oyuncular

Diane Lane (Adrienne Willis) , Richard Gere (Dr. Paul Flanner) , James Franco (Mark Flanner) , Scott Glenn (Robert Torrelson) , Christopher Meloni (Jack Willis) , Mae Whitman (Amanda Willis)


KONUSU

Nicholas Sparks’ın en-çok-satan romanına dayanan romantik dram “Nights in Rodanthe”, hayatı karmaşa içinde olduğu için Kuzey Carolina kıyılarında küçük bir kasaba olan Rodanthe’de inzivaya çekilen Adrienne Willis’i konu alıyor.

Adrienne yalnız kalmaya ihtiyaç duyar ve Rodanthe’ye sükunet bulmaya gelir. Genç kadının sıkıntılarının kaynağı kocası ve kızıdır. O sırada Dr. Paul Flanner da kasabaya gelir. Onun amacı da kendi vicdan hesaplaşmasını yapmaktır.


Bölüm 1 İZLE


Bölüm 2 İZLE


Bölüm 3 İZLE

İYİ SEYİRLER

Aşk Tutulması Filmini İzle

http://www.itusozluk.com/img.php/f743b544e0460dc2180fb909f7b0d4541367/a%FEk+tutulmas%FD


Yapım :2008, Türkiye

Tür :Komedi / Romantik

Yönetmen :Murat Şeker

Senaryo :Murat Şeker, Selami Genli

Oyuncular :Murat kkoyunlu, Erhan Emre, Ayten Uncuoğlu, Fahriye Evcen, Ali Erkazan, Sarp Apak, Suzan Aksoy, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk, Tim Seyfi, Rahşan Gülşen

Yapımcı :Murat Şeker

Müzik :Serhat Ersöz

Süre :1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi :24 Ekim 2008

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.


FRANGMAN


Aşk Tutulması fragmanı

İYİ SEYİRLER

Karartma Filmini İzle





Yönetmen: Rigoberto Castañeda

Yapım Yılı: 2007

Firma: Morabito Picture Company

Süre: 2 saat 00 dk

Dil: Türkçe Dublaj

Ülke: Amerika

Tür: Korku, Gerilim,

Oyuncular: # Amber Tamblyn # Aidan Gillen # Armie Hammer # Katie Stuart

Müzik: Reinhold Heil , Johnny Klimek

Senaryo: Ed Dougherty

Yapımcılar: David Bergstein , Michael Cerenzie , Giuseppe Cioccarelli


KONUSU


Gençbir kadın olan Claudia ölmekte olan büyükannesinin son isteği olanresmialmak üzere acele bir şekilde eve dönmek üzere yola çıkar.Tommyadındagenç bir adam kız arkadaşı Francesca’yı kumarbaz ve ayyaşbabasının kötümuamelelerinden kurtarmak için kaçma plan yapar ve eveeşyalarınıtoplanmak üzere yola çıkar.Karl çok gizli bir sırrı kızı evegelmedenönce temizlemek için bir an önce eve doğru yola çıkar. Her üçüde, kendidünyalarında çok acil işleri olan kişilerdir. Fakat üçü debindikleribir asansörde tuzağa düşerler ve tam bir hayatta kalmamücadelesi başlar.

Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

İYİ SEYİRLER

Ava Giden Avlanır Filmini İzle

http://img146.imageshack.us/img146/5395/er4an1.jpg



Tür : Romantik / Komedi

Yönetmen : David Silberg

Yapım : 2005, ABD

Süre : 81 dk

Oyuncular

Vivica A Fox, Bill Bellamy, Carmen Electra

Stacey Dash, Kathy Najimy, Joe Torry

Dorian Gregory, Mindy Sterling

Filmin Konusu

Meraklısına… Baywatch adlı televizyon dizisinin ardından filmlerde sıkça boy göstermeye başlayan Carmen Electra, “Scary Movie”, “Uptown Girls”, “Starsky & Hutch”, “Cheaper By Dozen 2” adlı yapımlarda rol aldı 40 yaşın üzerindeki en ateşli 40 kadın arasında gösterilen Vivica A Fox, “China Beach” dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde “Set It Off”, “Batman & Robin”, “Idle Hands”, “Kill Bill Vol1” adlı filmler bulunuyor

1995 yılında 28 yaşındayken “Clueless” filminde 17 yaşındaki bir kızı canlandıran Stacey Dash, ardından dizi versiyonunda 3 sene boyunca aynı karakteri oynamayı sürdürdü


BÖLÜM 1




BÖLÜM 2




BÖLÜM 3



BÖLÜM 4

İYİ SEYİRLER

Acaip Bi Filmini İzle,Acaib Bi Film izle

http://i512.photobucket.com/albums/t326/patlat_org/2757152389_c8aaa77a99_bcopy.jpg



Tür Komedi

Gösterim Tarihi 17 Ekim 2008

Yönetmen Jason Friedberg
Senaryo Jason Friedberg , Aaron Seltzer , Aaron Seltzer
Görüntü Yönetmeni Shawn Maurer
Müzik Christopher Lennertz
Yapım 2008, ABD

Oyuncular

Matt Lanter (Will) , Vanessa Minnillo (Amy) , G. Thang (Calvin) , Crista Flanagan (Juney)


KONUSU


Bir grup yirmili yaşlardaki genç, bir gece aniden kendilerini bir çok doğal afetin ortasında bulurlar.

James Bond, Kurtuluş Günü ve Hancock gibi filmlerle dalga geçen bir parodi olan film, aynı zamanda Brendan Fraser ve Jason Statham gibi oyuncuları da ti’ye alıyor.

Scary Movie serisinin yaratıcılarının son filmi olan Disaster Movie, eğlenceli bir seyirlik gibi gözüküyor...


BÖLÜM 1






BÖLÜM 2





BÖLÜM 3



İYİ SEYİRLER

Şeytan Üçgeni Filmini izle,Şeytan Üçgeni izle



Şeytan Üçgeni - Triangle

Yapım:2008

Yönetmen: Johnnie To

Oyuncular: Louis Koo, Simon Yam

Üç Usta, Bir Başyapıt.Cannes Film Festivali Resmi Seçkisi…

Hong Kong suç sinemasının üç dev ismi Tsui Hark (Seven Swords), Ringo Lam (City on Fire) ve Johnnie To (Election), Triangle’da güçlerini birleştiriyor. Uzun yıllardır arkadaş olan Bo-Sam, Fai ve Mok, Hong Kong meclis binasının altında gömülü olan bir hazineyi çıkarmak için yozlaşmış bir polis ve sadakatiz bir eş ile yarışıyor.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

22 Mart 2009 Pazar

Martyrs Filmini izle,Martyrs izle



Tür : Dram / Korku

Yönetmen : Pascal Laugier

Senaryo : Pascal Laugier

Görüntü Yönetmeni : Stéphane Martin , Nathalie Moliavko-Visotzky

Müzik : Alex Cortés , Willie Cortés

Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 97 dk.


Oyuncular


Morjana Alaoui (Anna) , Mylène Jampanoï (Lucie) , Catherine Bégin (Matmazel) , Robert Toupin (Baba) , Patricia Tulasne (Anne)

1970′lerin başında Fransa’da, yıllarca kayıp olan kız Lucie yolun kenarında başı boş gezerken bir akşam bulunur. Başına ne geldiğini bir türlü söyleyemez. Daha sonra polis, Lucie’nin hapsedildiği ve kimsenin kullanmadığı izole edilmiş mezbahı bulur.

Bütün deliller kızın dondurucu odada hapsedildiğini gösterir. Pislik içinde, aç, susuz, tecavüze uğramamış Lucie dondurucu odadan nasıl kurtulmuş ve başına ne gelmiştir?

Lucie kaçtıktan sonra bir yetimhaneye konur ve orada Anna ile yakın bir arkadaşlık kurar. Birkaç yıl sonra Lucie; anne, baba, çocuklar olmak üzere dört kişilik bir aileye verilir. Lucie, hepsini shotgun ile öldürür ve yaratıklar tarafından saldırıya uğrar.

Korku filmi olan Martyrs ilk kez Cannes Film Festivalinde seyirci karşısına çıktı.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER
sohbet