Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

13 Mart 2009 Cuma

Kaza Kurşunu Filmini İzle



Kaza Kurşunu Gençlik Filmi

Tür : Romantik / Dram / Komedi

Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2007

Yönetmen : Judd Apatow

Senaryo : Judd Apatow

Görüntü Yönetmeni : Eric Alan Edwards

Müzik : Joe Henry , Loudon Wainwright III

Yapım : 2006, ABD , 129 dk.

Oyuncular :Seth Rogen (Ben Stone) , Katherine Heigl (Alison Scott) , Paul Rudd (Pete) , Leslie Mann (Debbie) , Jason Segel (Jason) , Jay Baruchel (Jay) , Jonah Hill (Jonah) , Martin Starr (Martin) , Charlyne Yi (Jodi)

Filmin Konusu:Yaşam tarzları olarak birbirleri ile hiç alakaları olmayan Alison ve Ben, bir gece eğlenmek için gittikleri bir barda tanışırlar ve içkinin de etkisi ile o gece birlikte olurlar. Ertesi sabah birbirlerini bir daha görmeyeceklerinden emin bir şekilde ayrılsalar da, hayatın süprizlerle dolu olduğunu kısa sürede anlayacaklardır. Çünkü Alison hamiledir.

Çocuğunu babasız büyütmekle, hiç ortak noktası olmadığı babası ile büyütmek arasında bir seçim yapmak durumunda kalan Alison, zor da olsa Ben'e bir şans vermeye karar verir. Fakat son derece sorumsuz bir genç olan Ben'le işlerin yürümesi hiç de kolay olmayacaktır.

Kırk Yıllık Bekar filminin yönetmen ve senaristliğini yapan Judd Apatow, Kaza Kurşunu'nunda da yine benzer mizah anlayışını sürdürüyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2
İYİ SEYİRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet