Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

14 Mart 2009 Cumartesi

Seven Pounds Filmini İzle



Seven Pounds 2008 Vizyon Filmi

Tür : Dram

Yönetmen : Gabriele Muccino

Senaryo : Grant Nieporte

Yapım : 2008, ABD , 118 dk.

Oyuncular :Will Smith (Ben Thomas) , Rosario Dawson ( Emily Posa) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)

Konusu:Dahili Hasılat Servisi ajanı Ben Thomas, işi çıktığı sıradışı yolculukta kaçınılmaz bir sırrı da beraberinde taşıyordur. Bu sır bağlantı kurduğu 7 yabancının hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Umudunu Kaybetme 'nin başrol oyuncusu Will Smith, filmin yönetmen ve yapımcılarıyla Seven Pounds filminde tekrar bir arada.

Yorumlar:Will Smith oynadığı her filmi izlettirmeyi başarıyor bu filmde Tom Cruıse evlatlık edindiği oğluda oynacak denildi umarım başarılı bir film olur..

Kendinizi surprizlerle dolu, gercekten guzel bir filme hazirlayin. Son zamanlarda yapilan en guzel filmlerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim..

BÖLÜM 1

seven1 ..::azbak.com::.. @ Yahoo! Video
BÖLÜM 2

seven2 ..::azbak.com::.. @ Yahoo! Video
BÖLÜM 3

@ Yahoo! Video
BÖLÜM 4

@ Yahoo! Video



İYİ SEYİRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet