Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

22 Mart 2009 Pazar

Martyrs Filmini izle,Martyrs izle



Tür : Dram / Korku

Yönetmen : Pascal Laugier

Senaryo : Pascal Laugier

Görüntü Yönetmeni : Stéphane Martin , Nathalie Moliavko-Visotzky

Müzik : Alex Cortés , Willie Cortés

Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 97 dk.


Oyuncular


Morjana Alaoui (Anna) , Mylène Jampanoï (Lucie) , Catherine Bégin (Matmazel) , Robert Toupin (Baba) , Patricia Tulasne (Anne)

1970′lerin başında Fransa’da, yıllarca kayıp olan kız Lucie yolun kenarında başı boş gezerken bir akşam bulunur. Başına ne geldiğini bir türlü söyleyemez. Daha sonra polis, Lucie’nin hapsedildiği ve kimsenin kullanmadığı izole edilmiş mezbahı bulur.

Bütün deliller kızın dondurucu odada hapsedildiğini gösterir. Pislik içinde, aç, susuz, tecavüze uğramamış Lucie dondurucu odadan nasıl kurtulmuş ve başına ne gelmiştir?

Lucie kaçtıktan sonra bir yetimhaneye konur ve orada Anna ile yakın bir arkadaşlık kurar. Birkaç yıl sonra Lucie; anne, baba, çocuklar olmak üzere dört kişilik bir aileye verilir. Lucie, hepsini shotgun ile öldürür ve yaratıklar tarafından saldırıya uğrar.

Korku filmi olan Martyrs ilk kez Cannes Film Festivalinde seyirci karşısına çıktı.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet