Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

14 Mart 2009 Cumartesi

Yargısız İnfaz Filmini İzle




Yargısız İnfaz - Rendition

Tür : Gerilim / Dram

Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008

Yönetmen : Gavin Hood

Senaryo : Kelley Sane

Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe

Müzik : Paul Hepker

Yapım : 2007, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi) , Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi) , Aramis Knight (Jeremy El-Ibrahimi) , Rosie Malek-Yonan (Nuru El-Ibrahimi) , Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman) , Moa Khouas (Khalid El-Emin) , Alan Arkin (Senatör Hawkins) , Peter Sarsgaard (Alan Smith)

Konusu

Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı Anwar El- Ibrahim, yasadışı olarak bir mahzende saklı tutulur. Kimya mühendisi olan El- İbrahim’e burada türlü işkenceler yapılır. Karısı Isabelle El Ibrahim ise bu belirsiz bekleyişe dayanamaz ve kocasının izini sürmeye başlar.

CIA’e analist olarak giren Douglas’ın ise, gireceği ilk soruşturma bu olmuştur. El- Ibrahim’e uygulanan şiddet arttıkça, Douglas vicdanının sesinden rahatsız olacak ve yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

Toronto Film Festivali’nde gösterilmiş olan ve Amerika’nın gün geçtikçe daha da sertleşen politikalarını eleştirmeyi kendine hedef edinmiş olan bu filmin, böyle bir hedef için özellikle senaryo açısından zayıf kaldığı söyleniyor.



PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet