Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

23 Mart 2009 Pazartesi

Kadınlar Filmini İzle




Kadınlar - The Women 2008


Tür : Dram / Komedi

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Diane English

Senaryo : Diane English , Clare Boothe Luce

Yapım : 2008, ABD


Oyuncular


Meg Ryan (Mary Haines) , Annette Bening ( Sylvia Fowler) , Eva Mendes ( Crystal Allen) , Debra Messing ( Edith Potter) , Jada Pinkett Smith ( Miriam Aarons) , Bette Midler (Flora DeLave) , Candice Bergen (Catherine Frazier)

Mary, babasıyla birlikte çalıştığı işinden kovulmuştur. Bir de üstüne gittiği güzellik salonunda, manikürcü kız Tanya’dan kocasının zengin avcısı, tezgahtar ‘’fıs fıs kız’’ Crystall Allen’la aldattığını öğrenince, annesi ve kızıyla bir tatile çıkar.


Mary’nin en yakın arkadaşı Sylvie Fowler, bir kadın magazin dergisinin baş editörüdür. Fakat mutlu, başarılı bir hayat süren Sylvie’nin işi tehlikededir. Önceleri Tanya’dan Mary’nin aldatıldığını ilk öğrenen olarak Mary’e söyleyip söylememe ikilemini yaşarken, kariyerinin kurtarmak adına dedikodu yazarı Bailey Smith’e Mary’le ilgili malzeme verir. Bunları öğrenen Mary kendini dinlemek için bir kadın kampına gider ve burada Kontes Miller ile tanışır. Buradaki deneyimlerinden sonra Mary artık hayattan ne istediğini bilen birine dönüşür.


1930’lu yılların sonunda piyes ve film olarak yapılmış Kadınlar, Clare Boothe Luce’nin piyesinde onun nefret ettiği kadınlara karşı bir eleştiri olurken, 2000li yılları uyarlamasında güçlü ve modern kadınların dünyasının şık bir komedisi haline gelmiştir.


PART1 İZLE


PART2 İZLE


PART3 İZLE


PART4 İZLE

İyi seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet