Sinema İzle,Online Sinema İzle,Film İzlesene,İndirmeden Sinema İzle,Full Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Film İzle net,Filmizle,Erotik Sinema İzle,Kesintisiz Sinema İzle,Full Film İzle,İzlesene,İndirmeden Film İzle

10 Mart 2009 Salı

Üç Maymun Filmini İzle



Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan

Senaryo : Nuri Bilge Ceylan , Ebru Ceylan

Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki

Yapım : 2008, Türkiye / Fransa / İtalya , 109 dk.



Oyuncular

Hatice Aslan (Hacer) , Yavuz Bingöl (Eyüp) , Ercan Kesal (Servet) , Rıfat Sungar (İsmail)

KONUSU

Gerçeği bilmek, görmek istememek, duymamak veya hakkında konuşmamak, kısacası “;Üç Maymun”u oynamak onun var olduğu gerçeğini değiştirir mi? Sorgusu üzerine inşa edilen film, Ceylan’ın sözleriyle, “küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin, gerçeği örtbas ederek herşeye karşın birarada kalma çabasını” anlatıyor.

Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet, ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüp’e para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüp’ün karısı Hacer ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonunda bir aile dr**** sebep olacak kadar karışır.

2008 Cannes Film Festivali’nde yarışan film, hem eleştirmenlerden tam not aldı, hem de Nuri Bilge Ceylan’a Uzak ve İklimler ile kazanamadığı “En iyi Yönetmen” ödülünü getirdi.



BÖLÜM 1




@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2




@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3




@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4




@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet